Om

Peter Skaaning Møller

Uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 1985. Forinden er jeg uddannet tømrer og byggetekniker.

Arkitektfirmaet PSMøller startede jeg i 1993. Efter min afgang fra Arkitektskolen, var jeg ansat på forskellige tegnestuer, blandt andre Arkitektgruppen (nu Arkitema) og 3xNielsen, og var tilknyttet Arkitektskolen i Aarhus som underviser.

Igennem årene har jeg medvirket ved en række arkitektkonkurrencer, samt tegnet og stået for opførelse af flere erhvervs- og boligprojekter. Derudover har jeg udviklet en række designs, her under belysningsserien AVENUE, som stadig er, og har været i produktion siden 1995.

Jeg har udført adskillige opgaver for private bygherrer. Det spænder over hele skalaen, fra mindre opgaver som om- og tilbygninger til rådgivning, planlægning, tegning og udførelse af nye enfamiliehuse.

Mine kompetencer ligger i høj grad i samarbejdet med bygherre, hvor ønsker og drømme forstås, og synliggøres i arkitektoniske helheder – selvfølgelig under hensyntagen til økonomi og bæredygtighed på klimaområdet.

Med en ansættelse hos Landskabsarkitekt Kristine Jensen, har jeg en solid erfaring med landskabsarkitektur. Sammenhængen mellem bygning og landskab anser jeg som vigtig for løsning af enhver byggeopgave.

Mit arkitektoniske formsprog har altid været baseret på min praktiske fortid, hvor det gode håndværk i arkitekturen skal være let aflæselig, og hvor gode og smukke detaljer danner helheden.